Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- عضو هیئت رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به حمله اخیر به نفت‌کش ایرانی، گفت: این مسئله جز مواردی است که قطعاً نمایندگان در جلسات آتی کمیسیون از محمدجواد ظریف سؤال خواهند کرد. تاریخ انتشار: 16:39 - 12 آبان 1398 - کد خبر: ۵۶۴۴۱۲ محمدجواد جمالی‌نوبندگانی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، با اشاره به حمله اخیر به نفت‌کش ایرانی گفت: باید اعلام کنم پیشتر هم نمونه‌ای از این اتفاقات در حجم‌های کوچک‌تری وجود داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به جغرافیای اسکان نفت‌کش ایرانی بیان داشت: این نفت‌کش در دریای سرخ اسکان داشته و نزدیک به بندر جده بوده است البته نباید فراموش کرد که  حمله به نفت‌کش ایرانی بعد از تهدیدات سعودی‌ها اتفاق افتاد.

این نماینده مجلس با بیان اینکه ما بر خلاف سعودی‌ها و آمریکایی‌ها در این زمینه واکنش نشان ندادیم، بیان داشت: ما این موضوع را یک کار فنی، امنیتی، نظامی و حقوقی می‌دانیم بنابراین در این زمینه اقدام متقابل از جنبه حقوق و اقدام پیشگیرانه مد نظر قرار دارد تا از این طریق شبهه‌ای نداشته باشیم و ببینیم این مسئله از سوی کدام کشور سر زده است.

جمالی نوبندگانی تاکید کرد: در حال حاضر کشور‌هایی همچون سعودی‌ها در مظان اتهام هستند با این وجود وقتی این بررسی‌ها کامل شود اقدامات رسمی خود را انجام خواهیم داد.   عضو هیئت رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس بیان داشت: این مسئله جز مواردی است که قطعا نمایندگان در جلسات آتی کمیسیون از محمدجواد ظریف سوال خواهند کرد.   به گزارش میزان، صبح روز جمعه ۲۰ مهر نفتکش ایرانی سابلیتی در ۶۰ مایلی بندر جده مورد اصابت موشک قرار گرفت. محمدجواد ظریف ۲۳ مهر در همین زمینه با بیان اینکه حمله به نفتکش ایرانی SABITI اقدامی دولتی بوده، گفته بود: براساس اطلاعات دریافتی حمله به نفتکش ایرانی توسط یک یا چند دولت انجام شده، البته بررسی‌ها در حال انجام است، اما تا زمانی که به نتایج متقن در این باره دست نیابیم، دولتی را متهم نخواهیم کرد. حمله به نفتکش ایرانی اقدامی پیچیده بوده که حامی دولتی داشته و اقدامی دولتی بوده است.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی نفتکش ایرانی سعودی ها و آمریکایی ها دریای سرخ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۷۰۲۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله تند روزنامه نزدیک به قالیباف به مهدی نصیری

صبح نو روزنامه نزدیک به قالیباف در شماره امروز خود به صحب های مهدی نصیری واکنش تندی نشان داد.

این روزنامه نوشت: امروز مهدی نصیری بعد عمری رادیکالیسم به کسانی رسیده که عمری به آنان فحش داده و نان فحش دادن به آنان را سر سفره خود برده است.

سخنان مهدی نصیری در مصاحبه با بی‌بی‌سی فارسی واکنش برانگیز شده است. او در این مصاحبه از ضرورت اتحاد اپوزیسیون جمهوری اسلامی سخن گفته؛ یعنی اتحاد شاهزاده با تاج‌زاده. جمهوری‌خواهان با هواداران سلطنت. این سخنان چندان قابل نقد نیست، نه از آن باب که سخن بسیار دقیق و فکر شده و ایده‌ای است که از عطاری هیچ‌کس جز عطاری نصیری نمی‌توانسته بیرون بیاید، نه از تاج‌زاده که از شاهزاده تا مسیح هم نتوانستند چند ماهی دور یک میز بنشینند و امروز به یکدیگر فحش‌های مثبت ۱۸ می‌دهند. بنابراین امتناع این ایده از روز روشن‌تر است. و باز نه جای تعجب که نصیری چنین سخنانی را بر زبان رانده که جای تعجب نیست؛ چراکه مسیر هر فرد رادیکالی، افتادن در چرخه رادیکالیسم است.

بنابراین مدعای مطلب حاضر نه نقد این سخن نصیری که نقد روشنفکران ایرانی است که در ۲۰۰ سال اخیر قدمی به جلو برنداشتند و همچنان اسیر توهم‌اند. توهمی که باید آن را توهم انفکاک از جامعه و بیگانگی با انسان ایرانی نامید.

باید مسیر طی شده و جریان روشنفکری ایرانی نقد شود که امروز مهدی نصیری در این نحله خود را قرار داده است. نقد روشنفکران نه از باب غرض با این جماعت، بلکه از فرط بیگانگی است که با جامعه دارند و رؤیاهایی که این‌ها در دویست سال اخیر به جای فکر، ایده و اندیشه پیشرفت به‌عنوان جنس بنجل به مردم ایران فروخته‌اند و به جای پیشرفت و توسعه برای مردم ایران، وضعیتی ایجاد کردند که بعد از دویست سال دوباره ایده بازگشت به وضعیت دویست سال گذشته را تئوریزه می‌کنند.

روشنفکر ایرانی ۲۰۰ سال است که اسیر این توهم است، از مردم سخن می‌گوید؛ اما فهمی از مردم ندارد. روشنفکر ایرانی که علیه سلطنت شورید و امروز دوباره به سلطنت رسیده است. زمانی مخالف شهر بود و زندگی در روستا را تئوریزه می‌کرد و امروز مقلد غرب و مدرنیته شده است.

این موجود ناقص‌الخلقه در عرصه فکری ایران باید پاسخگو باشد که چگونه با همه ادعای روشنفکری خود و تحقیر جامعه از تولید یک ایده هم عاجز مانده و امروز مهدی نصیری بعد عمری رادیکالیسم به کسانی رسیده که عمری به آنان فحش داده و نان فحش دادن به آنان را سر سفره خود برده است.

رمانتیسم روشنفکر ایرانی عارضه‌ای است که روشنفکر فکر می‌کند که فهم بالاتری از جامعه دارد؛ اما در عمل جز همین آشفتگی فکری و مشتی کلیات که به درد کسی نمی‌خورد غیر از اداهای روشنفکری، رویکرد شاهزاده تا تاج‌زاده نشان می‌دهد که روشنفکر ایرانی بعد از حدود ۲۰۰ سال دستش خالی است، جز اینکه تلاش می‌کند آشی بار بگذارد که هر چیز اضافه خانه را در آن بریزد. مهدی نصیری چیز تازه‌ای نگفته، بلکه ۲۰۰ سال آشفتگی روشنفکر ایرانی را دوباره با دو کلمه شاهزاده و تاج‌زاده روایت و توصیف کرده است. اتفاق خاصی، نیفتاده فقط روشنفکران ایرانی مشغول کار هستند.

دیگر خبرها

  • کمیسیون اصل ۹۰، مرجع رسیدگی به شکایت‌های مردم
  • سریلانکا به سرمایه‌گذاران ایرانی زمین دولتی می‌دهد؛ تهاتر نفت با چای و چوب سریلانکا
  • «دیکتاتوری با اخلاق سگی» به نمایشگاه کتاب می‌آید
  • منع نمایندگان هیات مدیره شرکت‌های دولتی از داوطلبی مجلس
  • سریلانکا به سرمایه‌گذاران ایرانی زمین دولتی می‌دهد
  • ببینید | جمله خاص پادشاه عربستان درباره غرور ایرانی‌ها به صدام به روایت ظریف
  • ببینید| نظر وزیر اسبق بهداشت درباره برجام و محمدجواد ظریف/ «هر روز که از خواب بیدار می‌شویم وضعیت عوض شده»
  • درخواست نمایندگان دموکرات از بایدن برای ممانعت از حمله به رفح
  • حمله تند روزنامه نزدیک به قالیباف به مهدی نصیری
  • انتقاد کره شمالی از تحریم‌های اخیر آمریکا علیه ایران