Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از هرمزگان، مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل واقع در ۳۷ کیلومتری غرب بندرعباس دارای بیش از هزار هکتار مساحت است که در آن انواع کشتی‌های اقیانوس پیما و کانتینربر سکو و دکل‌های نفتی ساخته و تعمیر می‌شود.

به همت کارشناسان توانمند کشور پس از انقلاب اسلامی ساخت و تعمیر انواع شناور‌ها در این مجتمع رونق گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش از این تعمیر شناور‌های غول پیکر و نفت کش‌های بزرگ در خارج از کشور انجام می‌شد، اما طی سه سال اخیر با ساخت دو حوض بزرگ این شناور‌ها در مجتمع کشتی سازی وصنایع فراساحل تعمیر می‌شوند.

امیر خادمی زاده، مدیر پشتیبانی فنی گروه ساخت شناور‌های بزرگ مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل  در گفت و گو با  خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از هرمزگان،گفت:از سال ۱۳۹۶ دو حوض خشک یکی به ابعاد ۴۷۵ متر طول، ۸۰ متر عرض و ۱۴ و نیم متر ارتفاع و دیگری در ابعاد ۳۷۵ متر طول، ۸۰ متر عرض و ۱۴ و نیم متر ارتفاع در این مجتمع ساخته شد که امکان تعمیر شناور‌های غول پیکر را هم آورد و سبب شد این مجتمع به بالاترین ظرفیت ساخت و تعمیر انواع شناور‌های بزرگ دست یابد.

خادمی زاده افزود: از ابتدای امسال  ۱۲ شناور بزرگ در این مجتمع تعمیر شده که قرار است تا پایان سال تعمیر دو شناور بزرگ دیگر هم در بخش تعمیر شناور‌های بزرگ انجام شود.

در شرایط تحریم‌های چند ساله با مشارکت‌های شرکت‌های دانش بنیان ساخت انواع قطعات شناور‌ها که پیش از این از خارج کشور خریداری می‌شد در این مجتمع انجام می‌شود و آوازه متخصصان ایرانی به فراتر از مرز‌ها رفته تا جایی که خارجی‌ها هم کشتی‌های خود را برای تعمیر به این مجتمع می‌آورند.

محسن محمد علی زاده، مدیر فروش شرکت کشتی سازی و صنایع فراساحل گفت:صاحبان کشتی‌های بزرگ با اعتماد بر توان متخصصان داخلی طی سه سال اخیر کشتی‌های خود را برای تعمیر به این مجتمع می‌آورند که صرفه جویی ارزی و ارائه خدمات پس از تعمیر در اسرع وقت از مزایای تعمیر کشتی‌های بزرگ در کشور است.

محمد علی زاده می‌گوید: سال‌های قبل کشتی داران پس از تعمیر کشتی‌های خود در کشور‌های خارجی اگر مشکلی مجددا برای کشتی هایشان رخ می‌داد نمی‌توانستند خدمات پس از تعمیر دریافت کنند که این امر سبب می‌شد فعالیت کشتی هایشان مدتی متوقف بماند، اما اکنون با تعمیر کشتی‌ها در این مجتمع در صورت بروز هر گونه مشکلی متخصصان سریعا مشکل را برطرف می‌کند و این کمک بزرگی به صاحبان شناور‌ها و شرکت‌های نفتی می‌کند.

ساخت و تعمیر انواع شناور‌ها در مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل نسبت به کشور‌های دیگر در حوزه خلیج فارس ارزان‌تر است و این سبب شده تا کشور‌های حوزه خلیج فارس برای جلب مشتری و رقابت بااین مجتمع قیمت تعمیرات خود را کاهش دهند.

تعمیر شناور‌ها و نفتکش‌ها علاوه بر صرفه جویی ارزی نقش به سزایی در ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی دارد و هر ماه حدود ۸ شناور در این مجتمع تعمیر و بازسازی می‌شود.

رامین محمدی، کارشناس طرح وبرنامه شرکت کشتی سازی و صنایع فراساحل گفت: به طور میانگین هر ماه حدود ۸ شناور در این مجتمع تعمیر می‌شود و هزینه تعمیر کشتی‌ها در کشور حدودا یک چهارم مبلغ تعمیرات در کشور‌های حوزه خلیج فارس است.

او افزود: از ابتدای امسال تا کنون ۳۷ کشتی متوسط و بزرگ ایرانی و خارجی در مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل بندرعباس تعمیر شده اند، که شامل ۲۵ کشتی متوسط و ۱۲ شناور بزرگ است.

مهدی حق دوست، رئیس برنامه ریزی و بازار یابی واحد تعمیرات شناور‌ها می‌گوید: عمده اقدامات صورت گرفته برروی شناور‌ها در زمینه‌های تعمیرات زیرآبی، تعمیرات موتوری، تعمیرات رانش، رفع نقص گیربکس، داک اضطراری برای رفع نقص شافت پروانه و همچنین رفع نقص دسته مانور‌ها و جک‌های بالابر؛ به دست متخصصین بومی است.

او افزود:هزینه تعمیر شناور‌ها در این مجتمع حدود ۴۰ درصد ارزان‌تر از تعمیر آن‌ها در کشور‌های خارجی است که این امر سبب صرفه جویی ارزی در کشور می‌شود.

رئیس برنامه ریزی و بازار یابی واحد تعمیرات شناور‌ها با اشاره به اینکه  ایزوایکو در بخش شناور‌های متوسط با داشتن چهار محوطه به طول ۲۰۰ متر ظرفیت بسیار بالایی برای تعمیرات دارند و در این مجموعه شناور‌های متوسط تا ۱۱ هزار تن می‌توانند تعمیر شوند ،گفت:بیشتر این شناور‌ها از نوع تانکر، نفتکش، شناور‌های مسافربری، لایروب، بارج، کانتینر‌های چند منظوره و صیادی است .

باور و اعتماد به نیرو‌های داخلی یکی از مهمترین نکاتی است که سبب شکوفایی اقتصادی کشور در شرایط تحریم می‌شود.

تعمیرات شناور‌ها در داخل بندر و کشتی سازی‌های استان علاوه بر جلوگیری از خروج ارز؛ گامی مهم در جهت ارتقاء توان فنی نیرو‌های متخصص بومی است افزود: تعمیرات شناور‌ها در داخل کشور مزایای دیگری همچون ایجاد اشتغال تخصصی پایدار و کاهش هزینه‌های تمام شده تعمیرات را نیز به دنبال دارد.

سازه‌های دریایی نفت و گاز نیز در مجموعه ایزوایکو با دستان توانمند کارشناسان ایرانی، تجهیزات مهندسی، محاسبات دقیق طراحی، بارگیری، نصب و راه‌اندازی می‌شود.

انتهای پیام/ر

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کشتی سازی مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل تعمیر انواع شناور تعمیرات شناور ها تعمیر شناور ها تعمیر کشتی ها شناور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۰۰۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سومین ناو هواپیما‌بر چین با آخرین فناوری راهی دریا شد

تین نیوز

سومین ناو هواپیما بر چین که با آخرین فنّاوری ساخته شده و در ژوئن ۲۰۲۲ میلادی رونمایی شده بود روز چهارشنبه اول ماه می به منظور تست و آزمایش به آب انداخته شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از مانا، خبرگزاری رویترز اعلام کرد: این ناو هواپیما‎بر Fujian با آخرین تجهیزات و فنّاوری جدید توسط متخصصان چینی طراحی و ساخته شده و پیشرفته تر از دو ناو هواپیما بر قبلی چین است.  

بر اساس این گزارش «شی جین پینگ» رئیس جمهور چین در مراسم به آب اندازی این ناو گفت: تلاش متخصصان دریایی این کشور بر این اساس است که چین به قدرت نظامی برجسته در منطقه تبدیل شود و نیروی دریایی این کشور با ناو های blue-water که قادر به مانور در دوردست های ساحلی چین است، قدرت نظامی خود را برجسته کند.

 وی دربارۀ انتخاب نام این ناو هواپیما بر گفت: قابلیت اطمینان و پایداری سیستم نیروی محرکه الکترونیکی این ناو توسط متخصصان این کشور بی نظیر می باشد و یکی از مهم ترین سخت افزار های نظامی چین به شمار می رود که در حال گسترش است.  

وی با اشاره به اینکه این ناو یک عرشه پرواز مسطح با سیستم پیشرفته پرتاب جت به می باشد، درباره انتخاب نام آن گفت این نام از استانی در چین که در مقابل تایوان به طور دموکراتیک اداره می شود، گرفته شده است.  

این کشتی بزرگ نیروی دریایی چین در کارخانه کشتی سازی جیانگ نان شانگهای ساخته شده و پس از انجام آزمایشات اولیه در روز اول ماه می راهی دریا شد.  

پیش بینی می شود راه اندازی کامل این ناو هواپیما بر و آزمایش دریایی آن تا پایان ۲۰۲۴ میلادی انجام شود.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • توقف ساخت اسکله شناور در سواحل غزه از سوی آمریکا+فیلم
  • توقف ساخت اسکله شناور در سواحل غزه از سوی آمریکا
  • سومین ناو هواپیما‌بر چین با آخرین فناوری راهی دریا شد
  • تامین ۲.۵ تا ۳ درصد برق کشور در نیرو‌گاه شهید مفتح
  • معرفی تعمیرگاه سانگ یانگ
  • ارتقای شاخص‌های ایمنیِ صادرات در شرکت پایانه‌های نفتی ایران
  • خلبانی، رویای کودکی هرکول طلایی ایران!
  • رونق تولید در ایرانی‌ترین صنعت پتروشیمی کشور
  • شاخص‌های ایمنی صادرات در پایانه‌های نفتی ارتقا یافت
  • سیستم تله‌متری بارگیری میعانات گازی در مدار قرار گرفت